Webinarer

Vores webinarer henvender sig til professionelle inden for forsikringsskader og risiko og afholdes af en af vores senioreksperter. Webinarer afdækker nogle af nutidens mest presserende spørgsmål og emner. For deltagelse behøver deltagerne kun en computer, da alle kurser, der tilbydes, er VOIP. Undervisningen starter kl 10:00 CT./4 p.m. GMT +1.

Hvis du er interesseret i at deltage i et af vores Webinarer, så send os en e-mail på webinars@arepa.com.


Live

The New Frontier: Renovering af udstyr og den nordamerikanske vindkraftindustri
11-12-2019
16:00 CET – 17:00 CET

Formålet med dette kursus er at uddanne fagfolk inden for skadesforsikring, ejere og OEM'er, på renovering af vindmølleudstyr efter termiske hændelser, påvirkninger fra sod, støv, olieudslip og kølevæske. Vores eksperter vil diskutere de forskellige typer hændelser relateret til vindmølle skader samt gennemgå dekontaminering processen. Dette webinar vil også i detaljere forklare hvordan man effektivt kan oprette en beredskabsplan der er skræddersyet til dit udstyr.

Registrering »

På Demand

Renovering af udstyr - Risiko og Fordele
Formålet med dette kursus er at uddanne skadebehandlere, taksatorer, advokater og andre professionelle i forsikringsbranchen i de fundamentale principper i genoptagelse af teknisk udstyr i drift efter en skade. Principper bag renovering af udstyr gennemgås og anvendes i den efterfølgende diskussion af at håndtere skade på teknisk samt mindske driftstop. Udstyrs nedbrydning grundet forskellige skadetyper behandles og en ”case story” præsenteres. Seminaret vil vise, hvordan man undersøger skader i forhold til professionelt teknisk udstyr og de muligheder der findes, for at bringe udstyret tilbage til samme stand som før skaden skete.

Se nu »
Lås garanti-dilemmaet
Nogle leverandører eller producenter nægter at overholde servicekontrakter og garantier efter et tab. Dette kan medføre væsentlige ekstraomkostninger skader. Mange gange udskiftes udstyr, når det kunne have været renoveret eller repareret. Lær om forhandlingsstrategier og videnskabelige metoder til at overvinde garantihindringen.

Se nu »
Tekniske Renovering i komplekse miljøer
Lær de grundlæggende principper for at renovere udstyr for at begrænse følgeskader og herved minimere nedetid. Lær fra case studier, som beskriver udstyrsforringelse og forstå, hvordan man håndterer krav i forbindelse med skade på kommercielt udstyr i komplekse miljøer og de muligheder der eksisterer for at bringe udstyret tilbage til dets oprindelige stand.

Se nu »

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »