Re-certificering af medicinsk- og laboratorieudstyrudstyr

Healthcare Web

Vi har kompetencerne til fuldt ud at genoprette udstyret, så det opnår samme tilstand som før skaden. Vi kan reetablere garantier og re-certificere udstyr (OEM).

Vores erfarne team af eksperter tester og gentester for at sikre, at det beskadigede udstyr bliver genoprettet fuldt ud.

 

Udstyr vi renoverer

AREPA har ydet rådgivning og renovering i forbindelse med skader på mange typer medicinsk udstyr og laboratorieudstyr. Vores tjenester inkluderer bl.a.:

  • CT-skannere, kontrolteknisk udbedring
  • MRI-systemer, kontrolteknisk genopretning og udbedring
  • Røntgensystemer, teknisk genopretning og udbedring
  • Patientovervågningssystemer, teknisk genopretning og udbedring
  • Massespektrometer, udbedring
  • Gasvæske-kromatografi, udbedring

 

Skader på medicinsk udstyr og laboratorieudstyr udgør en større udfordring end skader på mange andre typer udstyr.

Teknologien i medicinsk udstyr og laboratorieudstyr kan være ekstremt avanceret og i sidste ende meget omkostningskrævende.

Udover de omkostninger og den kompleksitet, som mange af disse maskiner er forbundet med, kan det specialiserede og avancerede udstyr også udgøre en række andre udfordringer. Eksempelvis er medicinsk udstyr meget nøjagtigt. Det kan redde liv. Desuden er dette avancerede udstyr naturligvis certificeret til at gøre det, det skal. Så hvordan får man dette udstyr re-certificeret i forbindelse med funktionsskader som følge af naturkatastrofer, oversvømmelser eller andre uheld?

AREPA har håndteret skader på medicinsk udstyr og laboratorieudstyr, siden vi startede for næsten 40 år siden. Vores erfarne ingeniører og teknikere i felten, hvoraf mange har erfaring fra det biomedicinske område, har i forbindelse med sådanne skader rådgivet en lang række hospitaler og andre medicinske forskningsfaciliteter i hele verden.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »