Brancher

AREPAs fagfolk er branchens førende eksperter inden for renovering af højt specialiseret teknisk udstyr. Vores specialister har den nødvendige erfaring og viden til at foreslå omfattende renoveringsløsninger efter skader på inventar inden for nogle af de mest komplekse brancher med det mest avancerede udstyr. Hos AREPA renoverer vi vores kunders udstyr, uanset omfanget af skaden eller uanset hvor uheldet er sket.

Forsikring

Vi hjælper forsikringsselskaber og vurderingsfolk i små og store skader med at bringe udstyr tilbage til den stand, det havde før skaden, hvilket i sidste ende betyder, at kunderne sparer både tid og penge.

 

Produktion

Vi tilbyder vedligehold og rensning af specialudstyr. Vi har erfaring med industrimaskiner og forstår de omkostninger og læringskurver, der er forbundet med nyt udstyr.

 

Datacentre

Vi hjælper datacentre med at vælge den mest optimale løsning, herunder en analyse af renovering vs. udskiftning.

 

Vindmøller og vedvarende energi

I næsten 40 år har vores team gennemført hundredvis af projekter på en lang række forskellige mærker og modeller i over 60 lande rundt omkring i verden.

 

Marine og offshore

Vores marineeksperter assisterer i alle former for skadesituationer til havs uanset omfang, fra små skibe til nogle af de største fartøjer i verden.

 

Sundhed og pleje

Vores ingeniører og teknikere, hvoraf mange er fra det biomedicinske område, har fungeret som vejledende eksperter i forbindelse med om certificering og udbedring af skader på medicinsk udstyr rundt omkring i verden.

 

Skoler og universiteter

Vi samarbejder med alle berørte parter for at begrænse skaderne efter en hændelse, så både skole og elever kan komme tilbage til arbejdet så hurtigt som muligt.

 

Fødevarer 

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »