Vandskade

Commercial Water Damage Restoration
Vandskade på udstyr er meget almindeligt, men det kan også være ekstremt kompliceret at udbedre, hvis der ikke tages de rigtige skridt.

Hurtig reaktion, så elektrisk udstyr stabiliseres, efter at det har været udsat for vand, bør være højeste prioriteret for alle interessenter. Det er selvfølgelig vigtigt at huske på, at vand er ledende, og niveauet af ledeevne skal måles som noget af det første. Det skal fastlægge det potentielle niveau af korrosion eller forurening.

Vands evne til at lede elektricitet viser tilstedeværelsen af ??koncentrerede opløste salte, ofte kaldet galvanisk korrosion. Når vandet tørrer, krystalliserer saltene og fremmer korrosionsprocessen, da det tiltrækker fugt til overfladen. Når der opstår fugt ved forbindelsen mellem to forskellige metaller, kan der forekomme spænding.

Vandets ledeevnen kan også bidrage til risikoen for elektrolytisk korrosion. Eksempelvis forekommer elektrolytisk korrosion omkring backupbatterierne på trykte kredsløb, hvis vandet er i stand til at lede elektrisk strøm mellem batteriernes poler. Ledeevne indikerer også risiko for kortslutning på trykte kredsløb og i elektriske systemer.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »