Vandskade

Commercial Water Damage Restoration
Vandskade på udstyr er meget almindeligt, men det kan også være ekstremt kompliceret at udbedre, hvis der ikke tages de rigtige skridt.

Hurtig reaktion, så elektrisk udstyr stabiliseres, efter at det har været udsat for vand, bør være højeste prioriteret for alle interessenter. Det er selvfølgelig vigtigt at huske på, at vand er ledende, og niveauet af ledeevne skal måles som noget af det første. Det skal fastlægge det potentielle niveau af korrosion eller forurening.

Vands evne til at lede elektricitet viser tilstedeværelsen af ??koncentrerede opløste salte, ofte kaldet galvanisk korrosion. Når vandet tørrer, krystalliserer saltene og fremmer korrosionsprocessen, da det tiltrækker fugt til overfladen. Når der opstår fugt ved forbindelsen mellem to forskellige metaller, kan der forekomme spænding.

Vandets ledeevnen kan også bidrage til risikoen for elektrolytisk korrosion. Eksempelvis forekommer elektrolytisk korrosion omkring backupbatterierne på trykte kredsløb, hvis vandet er i stand til at lede elektrisk strøm mellem batteriernes poler. Ledeevne indikerer også risiko for kortslutning på trykte kredsløb og i elektriske systemer.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »