Udstyr vi renoverer for skoler og universiteter

Schools Web

AREPAs ingeniører og teknikere har erfaring i at levere tekniske genopretningstjenester til de risikoansvarlige på universiteter samt til de forsikringsgivere og juridiske eksperter, der bistår dem. Berørt udstyr kan omfatte:

  • Forretningskritisk udstyr
  • Bygninger eller konstruktioner
  • Datanetværk og datacentre
  • Videnskabeligt laboratorieudstyr
  • Elektrisk udstyr, switches og microcontrollere i tekniske og/eller robotstyrede laboratorier

 

Akademiske og offentlige institutioner rammes af usikkerhed og andre udfordringer hver eneste dag.

Risk Managers og driftsansvarlige på skoler og universiteter udfylder to krævende roller: de skal forebygge økonomiske risici før, der indtræffer et uheld, og samtidig begrænse de økonomiske konsekvenser efter uheldet.

Ud over de økonomiske konsekvenser er det også undersøgt og dokumenteret, at det har en betydelig effekt, hvis de studerende mister undervisningstimer. Undervisere ønsker derfor, at deres studerende kommer tilbage på skolebænken så hurtigt, så sikkert og så enkelt som muligt. Undervisningen kan også være afhængig af, at teknologien og udstyret fungerer, for slet ikke at nævne alle de bygninger, der udgør eksempelvis et universitetsområde.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »