Nødberedskab

Emergency Response Web
I forbindelse med ejendomskrav på forretningskritisk udstyr kan et par timers nedetid føre til, at der tabes - eller vindes - mange dage.

Hvis der reageres hurtigt og effektivt, kan mange krav om erstatning for udstyr afhjælpes, og driften kan genoptages, hvorimod mange timers ventetid kan gøre genopretningsarbejdet vanskeligere eller umuligt.

Tid er afgørende, når det gælder genopretning af teknisk udstyr, og hastighed er afgørende, når skaderne skal begrænses. AREPAs nødberedskab i tilfælde af uheld er det bedste i branchen. Hændelser indtræffer ikke altid i kontortiden, så derfor tilbyder vi døgnservice i alle vores globale servicecentre.  Vi er blandt de første, der ankommer til uheldsstedet, så AREPAs projektledere kender alt til bedste praksis i forbindelse med bevarelse og stabilisering af udstyr, så yderligere skader på udstyret minimeres, hvilket giver interessenter det bedste grundlag for at træffe beslutning om renovering. På alle projekter leverer AREPAs projektledere de nødvendige forureningsanalyser og indledende skaderapporter, så forsikringstagere, forsikringsselskaber og andre involverede parter får fuldt overblik over omfanget af skader og muligheder for renovering. Læs mere om, hvordan vores teams hjælper med følgende:


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »