Renhedstest af udstyr på vores laboratorium

Clean Lab Testing Web
Efter en brand kan støvpartikler forveksles med røg, sod og silt.

En hurtig videnskabelig analyse af udstyret sikrer, at kun de genstande, hvor der er risiko for potentielt skadelig ætsende forurening, bliver renset og renoveret.

I forbindelse med beskadigelse af virksomhedens kritiske udstyr og systemer skal interessenterne kunne sætte deres lid til et team af tekniske eksperter, der arbejder for en komplet renovering og genoprettelse af alle berørte maskiner. For at sikre fuld genoprettelse af det beskadigede udstyr er det meget vigtigt, at alle enheder gennemgår en detaljeret videnskabelig analyse for at få en viden om, hvilket udstyr der er påvirket af forurening, hvilke enheder der muligvis er blevet skånet, det overordnede niveau af forurening, samt branchens eller virksomhedens standarder for renhed, der kan påvirke genopretningsprocessen.

AREPA benytter velrenommerede uafhængige laboratorier rundt om i verden til alle analyser af forurening, og vores team af dedikerede projektledere arbejder sammen med kunderne for at formidle resultaterne, så der kan tages de nødvendige skridt i forbindelse med genopretning, reparation og re-certificering eller i visse tilfælde, hvor forureningen er alvorlig, udskiftning af udstyret.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »