Renhedstest på vores laboratorium

Clean Lab Testing Web
Efter en brand kan støvpartikler forveksles med røg, sod og silt.

En hurtig videnskabelig analyse af udstyret sikrer, at kun de genstande, hvor der er risiko for potentielt skadelig ætsende forurening, bliver renset og renoveret.

I forbindelse med beskadigelse af virksomhedens kritiske udstyr og systemer skal interessenterne kunne sætte deres lid til et team af tekniske eksperter, der arbejder for en komplet renovering og genoprettelse af alle berørte maskiner. For at sikre fuld genoprettelse af det beskadigede udstyr er det meget vigtigt, at alle enheder gennemgår en detaljeret videnskabelig analyse for at få en viden om, hvilket udstyr der er påvirket af forurening, hvilke enheder der muligvis er blevet skånet, det overordnede niveau af forurening, samt branchens eller virksomhedens standarder for renhed, der kan påvirke genopretningsprocessen.

AREPA benytter velrenommerede uafhængige laboratorier rundt om i verden til alle analyser af forurening, og vores team af dedikerede projektledere arbejder sammen med kunderne for at formidle resultaterne, så der kan tages de nødvendige skridt i forbindelse med genopretning, reparation og re-certificering eller i visse tilfælde, hvor forureningen er alvorlig, udskiftning af udstyret.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »