Kemisk skade

Chemical Damage After A Fire
Tilstedeværelsen af ??klorider efter en brand er en almindelig årsag til forurening.

Almindelige byggematerialer som PVC reagerer på samme måde, når de påvirkes af brand, men med indførelsen af ??nye byggematerialer og fabrikationsmaterialer følger nye risici for kemisk forurening. Uanset om kemikalierne frigives direkte på grund af en utilsigtet kemisk reaktion eller ved forbrænding, reagerer nye byggematerialer anderledes på stoffer som svovl, ammoniak, salpetersyre og saltsyre.

AREPA har erfaring i at bistå kunder med at bestemme typer og niveauer af kemisk forurening af forretningskritisk udstyr efter en brand. På vores laboratorium i Silkeborg kan vi ved hjælp af vores HPLC (High Performance Liquid Chromatography)-enhed kan vi sige præcis, hvilke forurenende stoffer der er til stede, hvor alvorlig den kemiske skade er, samt angive forskellige muligheder for bevarelse og renovering.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »