Partikelforurening

Flood Town.Hurricane.Harvey
Tilstanden af udstyr, maskiner og anlæg, der er forurenet af oversvømmelse eller vandpåvirkning, kan hurtigt forringes, primært som følge af korrosion, hvis der ikke træffes øjeblikkelige foranstaltninger for at stabilisere udstyret.

Det er ikke ualmindeligt, at udstyr kunne have været fuldt genoprettet umiddelbart efter en hændelse, men fordi der ikke hurtigt blev truffet foranstaltninger til at beskytte disse genstande mod skader, der udvikler sig, ender de med at være ødelagt. I sådanne tilfælde kan muligheden for hurtigt at få gang i forretningen igen være forspildt, da man nu må afvente at der bliver indkøbt nyt udstyr.

De foranstaltninger, man foretager i de første timer efter en hændelse for at beskytte sine aktiver mod yderligere skade, kan have en stor indvirkning på, hvor hurtigt man kan komme i gang med sit arbejde igen. AREPA anbefaler altid, at der så hurtigt som muligt efter en skade med vand og partikler udføres akutte foranstaltninger til bevarelse og stabilisering af udstyr, maskiner og anlæg.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »