Udbedring af brandskader på skibe

Marine And Offshore Web

Skibsbrande bliver normalt slukket meget hurtigt takket være den høje kvalitet af mange skibes brandalarmsystemer og slukningsredskaber.

Det betyder, at de primære skader ofte er forholdsvis begrænsede, mens de sekundære skader som følge af sod, saltsyre eller klor ofte er langt mere omfattende og samtidig medfører en øget risiko for korrosion, kortslutning og gnistdannelse.

 

Onshore og offshore renoveringstjenester

AREPA har kapacitet og ekspertise til at levere totalløsninger og projektledelse i forbindelse med enhver brand- eller vandskade.

Vi tilbyder en række tjenester, herunder:

 

AREPA er involveret i projekter over hele verden. Vores marineeksperter assisterer med alle former for situationer til havs uanset omfang, fra små skibe til nogle af de største fartøjer i verden.

Projekter inden for marine- og offshore-industrien kræver særlig viden, kompetencer og ekspertise. Udbedring af brand- og vandskader ombord på skibe og fartøjer kræver professionel rådgivning og kompetente løsninger, hvis de beskadigede materialer skal rengøres og renoveres korrekt. Vores marineeksperter har gennemført utallige renoveringsprojekter i forbindelse med naturkatastrofer, oversvømmelser, brand, bjærgning, bevarelse, teknisk istandsættelse og tilstandsbaseret vedligehold.

AREPA har 24-timers nødberedskab i Danmark, Sverige, Holland, Nordamerika og mange andre lokationer. Vores teams er standby og parate til lynhurtigt at fastslå forureningsomfanget og -konsekvenserne. Inden for ganske få timer kan vores team komme med en beskrivelse af forureningskonsekvenserne og lave en handlingsplan for renovering og genetablering af skibet til dets tilstand før uheldet.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »