Rengøring og renovering af vindmøller

Wind Turbines And Renewable Energy Web

AREPA er en global leder inden for totalrenovering af vindmøller efter hændelser som f.eks.:

 • Brand, sod og korrosion
 • Olie- og kølevæskeforurening fra lækager og spild
 • Oversvømmelse og forurening med havvand
 • Støv (fra utætheder eller miljøet)
 • Andre former for forurening, korrosionsudvikling eller skade

 

Vi tilbyder en bred vifte af renoveringstjenester til tekniske installationer, herunder:

 • 24/7 udrykning
 • Skadevurdering (kemisk analyse, anbefalinger, teknisk førstehjælp)
 • Forberedelse til teknisk renovering
 • Istandsættelse af teknisk udstyr (mekanisk, elektrisk og elektronisk)
 • Både on-site/mobilt og på værksteder
 • Adgang via reb
 • Reparation og inspektion af blade med adgang via reb
 • Projektledelse

Hvis du vil tale med en af AREPAs ingeniører om et industrielt eller produktionsmæssigt problem, er du velkommen til at kontakte os på +1 224 406 9855.

 

Hver time, som en vindmølle står stille, er lig med et betydeligt tab af produktivitet og indtægt.

Tabet kan beløbe sig til over DKK 100.000 om ugen. Ofte udgør de sekundære skader en større risiko for turbinen end den primære skade.

Uanset om systemets nedetid skyldes brand, vand eller kemikalieforurening eller andre miljøfaktorer, har AREPA mere end 35 års erfaring med skadevurdering, skadekontrol og renovering af vindmøller. AREPA har branchens førende skadeservice, som giver mulighed for at minimere afbrydelser af driften, så den normale produktion kan genoptages.

Vi har en omfattende ekspertise inden for energibranchen. Vores team har stået for hundredvis af projekter på en lang række forskellige mærker og modeller i over 60 lande over hele verden. Hændelser, der involverer vindmøller, kræver en specialiseret ekspertuddannelse, og AREPAs projektledere og teknikere er højt specialiserede og har den nødvendige uddannelse til at arbejde i hele verden på onshore- og offshore-vindmøller.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »