Garanti

Warranty
Mange virksomheder, der oplever tab ved uheld, tænker måske ikke på, at fuld renovering af deres udstyr via avancerede tekniske metoder også kan betyde, at de hidtidige garantier træder i kraft igen, eller at der oprettes en ny garanti.

Professionelle firmaer, der renoverer udstyr, udsteder en garanti ud over den, der gives af producenten. Den garanterer for renheden af udstyret efter rensningsprocessen. Som en del af AREPAs fuldt dækkende renovering tilbyder vi en renheds-garanti på et år eller mere. Renhedsgarantien betyder, at udstyret er fri for korrosionsrisiko og følgevirkninger efter kontaminering fra skaden på det udstyr, AREPA har renoveret. Afhængigt af hvilken branche og type udstyr det drejer sig om, kan garantien skræddersys til at omfatte et forebyggende vedligeholdelsesprogram, der overholder den oprindelige udstyrsleverandørs (OEMs) anbefalede plan for forebyggende vedligeholdelse.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »