Reparation og re-certificering af udstyr

Repair
Udskiftning af udstyr, der er forurenet af vand, røg eller kemikalier kan være ekstremt dyrt.

Mange producenters holdning er, at alt udstyr, der er blevet udsat for forurenende stoffer, skal udskiftes, men sådan behøver det ikke være. I dag anerkender flere og flere udstyrsproducenter, at tabet af forretningskritisk udstyr kan have en voldsom effekt på drift, produktivitet og indtjening, og de støtter nu anerkendte teknikker til istandsættelse og reparation af udstyr.

AREPA leverer en fuldt dækkende løsning som en del af alle genopretningsprojekter. Vi står ikke kun for den professionelle rensning af udstyret, vi tager os også af projektstyringen og alle aspekter af den resterende genopretningsproces. AREPAs projektledere har mange års erfaring med at genoprette hardware i computernetværk inden for elektricitet, produktion, medicin og analyse, samt centralt udstyr og systemer, som benyttes af brancher som energi, marine og transport.

En relevant del af genoprettelsesprocessen omfatter koordinering med kundens leverandører eller tredjepartsleverandører, der kan teste, reparere og kalibrere det genoprettede udstyr grundigt. AREPA gennemgår også reparations- og udskiftningsomkostningerne og giver skriftlige statusopdateringer til alle involverede parter.

AREPAs projektledere arbejder sammen med ingeniører med speciale i elektricitet eller mekanik, som gennemgår rensningsprocesserne, overvåger alle reparationer og bistår med projektets generelle fremdrift for at sikre, at driftsafbrydelser holdes på et minimum.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »