Reparation og re-certificering

Repair
Udskiftning af udstyr, der er forurenet af vand, røg eller kemikalier kan være ekstremt dyrt.

Mange producenters holdning er, at alt udstyr, der er blevet udsat for forurenende stoffer, skal udskiftes, men sådan behøver det ikke være. I dag anerkender flere og flere udstyrsproducenter, at tabet af forretningskritisk udstyr kan have en voldsom effekt på drift, produktivitet og indtjening, og de støtter nu anerkendte teknikker til istandsættelse og reparation af udstyr.

AREPA leverer en fuldt dækkende løsning som en del af alle genopretningsprojekter. Vi står ikke kun for den professionelle rensning af udstyret, vi tager os også af projektstyringen og alle aspekter af den resterende genopretningsproces. AREPAs projektledere har mange års erfaring med at genoprette hardware i computernetværk inden for elektricitet, produktion, medicin og analyse, samt centralt udstyr og systemer, som benyttes af brancher som energi, marine og transport.

En relevant del af genoprettelsesprocessen omfatter koordinering med kundens leverandører eller tredjepartsleverandører, der kan teste, reparere og kalibrere det genoprettede udstyr grundigt. AREPA gennemgår også reparations- og udskiftningsomkostningerne og giver skriftlige statusopdateringer til alle involverede parter.

AREPAs projektledere arbejder sammen med ingeniører med speciale i elektricitet eller mekanik, som gennemgår rensningsprocesserne, overvåger alle reparationer og bistår med projektets generelle fremdrift for at sikre, at driftsafbrydelser holdes på et minimum.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »