At arbejde hos AREPA

Er du klar til at gøre en forskel for dine kunder dagligt? Vil du være den person som kommer og hjælper en virksomhed med at komme hurtigt i gang igen efter en skade?

AREPA teknikere arbejder for nogle af de mest interessante virksomheder i verden. AREPA leder altid efter erfarne og professionelle teknikere på tværs af discipliner og faggrænser, som søger faglige udviklingsmuligheder samt et tempofyldt miljø. Hos AREPA, er vores arbejde nok udfordrende, men det er også meget givende.


Tekniker

Karlslunde, Danmark

AREPA Danmark A/S søger en dygtig tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund. Læs mere ved at klikke på pilene til højre. Vi tager ansøgere ind til samtaler løbende, og deadline for ansøgningen vil være 20. september 2021.
»

Kandidatprofil:
Hos AREPA Danmark A/S søger vi en dygtig tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund.
Du skal være typen, der finder tekniske udfordringer spændende, og med en løsningsorienteret tilgang til meget varierende arbejdsopgaver. Vores virksomhed involveres i rensning af teknisk udstyr efter f.eks. brand og vandskader, og vi ser stor variation i dag til dag opgaver, fra stort til småt.

Det er inden for vores branche vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet. Du kan tage ansvar og lede både mindre opgaver selv, samt arbejde med mindre projektteams af teknikere, så alle er motiverede og I sammen kan skabe gode resultater og løsninger.

En central del af dine arbejdsopgaver vil desuden bestå i på lige vilkår med andre teknikere i teamet at indgå i en vagtordning med ca. 8-10 årlige vagter af en uges varighed.

Jobbet passer godt til dig hvis du:
- kan lide tekniske udfordringer, også hvor udstyr er brand- eller vandskadet
- er en god praktiker der kan styre et team af teknikere
- er en proaktiv problemløser
- er alsidig, fleksibel og arbejder godt både alene, i mindre samt større teams
- kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
- er en stærk og motiverende personlighed
- trives med varierende arbejdstider

En vigtig del af AREPA’s arbejde består af renovering af teknisk udstyr. Det involverer helt grundlæggende vask og rens m.m. med egne udviklede metoder og faste procedurer. Arbejdet kan foregår i vores egne centre eller på kunde lokationer, som f.eks. i motorrum på skibe, i produktionsfaciliteter, varierende industri, butikker, restaurationsbranchen osv.

Faglige kompetencer:
Din baggrund kan være mangeartet, men mekaniker, maskinarbejder, smed, industrielektriker eller lignende vil være optimalt. Er du ufaglært men med teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på, og med praktisk erfaring inden for området, hører vi også gerne fra dig.
Det er uanset vigtigt, at din tekniske indsigt er bred, da du kommer til at beskæftige dig med et varierende udsnit af produkter og brancher.

Dynamisk personprofil:
Som kollega i en teknisk skadeservicevirksomhed er det af afgørende betydning, at du har pionerånd. Du er allerede dygtig på dit område og ønsker løbende at videreudvikle dine kompetencer. Dit fokus ligger på faglighed, kvalitet og sikkerhed, og dit engagement gør, at du er selvmotiverende og tager udfordringer op. Også dem, som ikke umiddelbart hører til dit speciale.

Hvad tilbyder AREPA Danmark dig af udfordringer?
Vi lægger hos AREPA vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 15 i Karlslunde), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA.

Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt. Da AREPA arbejder i hele verden vil rejseaktivitet som nævnt være en naturlig del af jobbet.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer, og den faste vagt-turnus ordning kompenseres ud over den aftalte faste lønpakke. Herudover indgår du i virksomhedens sundheds- og pensionsordning.

Arbejdsplads: AREPA Danmark A/S, Metalgangen 15, 2690 Karlslunde.

Interesseret?
Synes du at jobbeskrivelsen lyder spændende, håber vi at du vil søge stillingen ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link.

Vi tager ansøgere ind til samtaler løbende, og deadline for ansøgningen vil være 20. september 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til via email at kontakte afdelingsleder Martin Hammer på martin.hammer@arepa.com.

 
“Tillid og tiltro kan ikke tages for givet. Det er noget, man skal gøre sig fortjent til. Det er noget, vi tager meget alvorligt. Vi gør os fortjent til vores kunders respekt, og det er derfor, så mange af dem anbefaler os igen og igen.”
Tim Krauskopf, Global Executive Director

Seneste Nyt

Læs mere »