At arbejde hos AREPA

Er du klar til at gøre en forskel for dine kunder dagligt? Vil du være den person som kommer og hjælper en virksomhed med at komme hurtigt i gang igen efter en skade?

AREPA teknikere arbejder for nogle af de mest interessante virksomheder i verden. AREPA leder altid efter erfarne og professionelle teknikere på tværs af discipliner og faggrænser, som søger faglige udviklingsmuligheder samt et tempofyldt miljø. Hos AREPA, er vores arbejde nok udfordrende, men det er også meget givende.


Afdelingsleder

Silkeborg

Til vores afdeling i Silkeborg søges en teknisk velfunderet afdelingsleder, der vil få ansvaret for at sætte det bedste team til løsninger af både akutte og planlagte opgaver. Din primære opgave vil dermed være at identificere løsninger og herefter sammensætte et team, der kan bringe virksomheder tilbage i produktion igen. Besigtigelser af skadehændelser og koordinering af opgaver vil ske i samarbejde med vores senior projektledere på tværs af organisationen, samt vores tekniske direktør. Dit team vil bestå af projektledere, teknikere og specialister inden for el-teknik, mekanik, maskinteknik mv.
»

Afdelingslederen for AREPA’s projektledere og teknikere i Silkeborg vil have en central opgave i personaleledelse og talentudvikling, udover koordinering af opgaver for projektledere og teknikere.

Du vil have et stort internt netværk af kompetente teknikere til at hjælpe dig.

 

Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor:

 • Besigtigelse, vurdering, rapportering samt tilbudsgivning på opgaver.
 • Undersøgelse og værdisætning af teknisk udstyr.
 • Ledelse, deltagelse samt sparring på sager, herunder ved reparation, renovering, opsætning og test af teknisk udstyr.
 • Identifikation af potentielle salgsmuligheder inden for de primære arbejdsområder.
 • Del af vagtordning med planlagt ansvar for vagt hver 6.-8. uge og med tilhørende vagt-tillæg.
 • Opdyrkning og vedligehold af relationer til AREPA samarbejdspartnere og kunder.
 • Rejseaktivitet i forhold til besigtigelse og visitationer af skadehændelser primært i Danmark, men Norden også en mulighed.

Stillingen refererer til Executive Director for AREPA Danmark.

Om dig

 • Du ser tekniske problemstillinger som en spændende udfordring.
 • Du besidder gode analytiske evner.
 • Du har et godt overblik selv i travle perioder.
 • Du er god til at motivere og lede teams.
 • Du arbejder struktureret og effektivt.
 • Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

Din baggrund

Din baggrund kan være mangeartet, men vigtigt er det, at du har arbejdet med teknik. Din erfaring kan enten være fra el-teknik, mekanik, automation, maskinteknik el. lign.

Dit fokus ligger på faglighed og kvalitet, og dit engagement gør, at du kan motivere de sammensatte teams.

Da du skal kommunikere med flere interessentgrupper, er det vigtigt, at du besidder evnerne til at kunne argumentere sagligt over for mange forskellige persontyper.

At arbejde hos AREPA Danmark

AREPA er en spændende global virksomhed der arbejder inden for et bredt spænd i teknisk skadeservice. Vi er i dag globalt mere end 200 professionelle specialister, som tilsammen udgør et samlet AREPA team med speciale i at redde teknisk udstyr efter hændelser, såsom brand- og vandskader.

Læs mere om AREPA her: https://www.arepa.dk/om-os/

Arbejdssted er hos AREPA Danmark A/S, Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg.

Om AREPA

AREPA er en spændende global virksomhed der arbejder inden for et bredt spænd i teknisk skadeservice. Vi er i dag globalt mere end 200 professionelle specialister, som tilsammen udgør et samlet AREPA team med speciale i at redde teknisk udstyr efter hændelser, såsom brand- og vandskader.

Læs mere om AREPA her: https://www.arepa.dk/om-os/

Arbejdssted er hos AREPA Danmark A/S, Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Marianne Kjeldsen, Executive Director AREPA Danmark, på marianne.kjeldsen@arepa.com for yderligere information omkring stillingen.

Kandidater vil blive inviteret til samtale løbende i november.

Du søger stillingen som afdelingsleder hos AREPA ved at sende din ansøgning og CV til job@arepa.dk, og her angive emnet: Afdelingsleder hos AREPA i Silkeborg.
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »