At arbejde hos AREPA

Er du klar til at være den person som hjælper en virksomhed med at komme hurtigt i gang igen efter en skade, og derved gøre en afgørende forskel for dine kunder dagligt?

Hos AREPA arbejder vi for nogle af de mest interessante virksomheder i verden, og vores arbejdsområder er både spændende og udfordrende. Vi leder løbende og på tværs af discipliner og faggrænser efter erfarne og professionelle medarbejdere, som søger faglige udviklingsmuligheder samt et tempofyldt miljø.


Økonomiassistent

Silkeborg

Leder du efter en spændende ny mulighed i en global organisation? Så leder vi hos AREPA efter en økonomiassistent til at slutte sig til vores økonomiteam og være en del af virksomhedens spændende fremtidsplaner!
»

Til bogholderiet i AREPA søger vi en alsidig økonomiassistent til en fast stilling, hvor du med fokus på debitorfunktionen bliver en del af vores økonomiteam på i alt 3 personer.

Du vil som AREPAs økonomiassistent skulle håndtere mange forskelligartede opgaver, hvor dine arbejdsområder vil inkludere:

 • Debitorstyring herunder opfølgning på debitorers forfaldne udeståender
 • Gennemføre rykkerprocedurer
 • Bogføring af finansposteringer
 • Bogføring af omkostninger i vores interne sagssystem
 • Afstemning af Eurocard
 • Assistere med afstemninger, dokumentation og rapportering i forbindelse med månedsafslutning
 • Assistere med ugentlig KPI rapportering
 • Håndtere ad-hoc opgaver samt analyser

Du vil herudover være en del af receptionen og derfor inkluderer dette også arbejdsområder som at tage imod kunder i huset samt at besvare telefonopkald.

Jobbet passer godt til dig hvis du:

 • er alsidig og fleksibel
 • trives med at arbejde både alene og i mindre teams
 • kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
 • er en motiverende og serviceminded personlighed
 • er struktureret og detaljeorienteret

Faglige kompetencer:

I stillingen som økonomiassistent forventes det, at du har mindst 2-3 års erfaring med en stilling som økonomiassistent, revisortrainee eller en lignende rolle. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i en international virksomhed, og hvis du er flydende i engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Dog udføres det meste af opgaverne hos AREPA på dansk, og derved er flydende dansk er krav for at komme i betragtning til stillingen.

Vi forventer du er daglig bruger af MS Office, herunder erfaren bruger af Excel, vant til at deltage på online møder på f.eks. Teams, har stærke IT kundskaber generelt. Derudover vil et kendskab til økonomisystemet C5 vil være et plus.
Det er afgørende at du er serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Hvad tilbyder AREPA Danmark dig af udfordringer?

Hos AREPA lægger vi vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 35 i Silkeborg), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA.

Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt.
Du vil være med til at gøre en forskel og hjælpe vores kunder tilbage på benene i svære situationer efter skader. Bæredygtighed er en stor del af vores DNA, idet AREPA arbejder med redning af udstyr, og dermed altid er i fokus i vores dagligdag.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer, og du kommer til at indgå i AREPAs sundheds- og pensionsordning. Vi har desuden en meget aktiv personaleforening, der løbende sammensætter et spændende program til at mødes med kolleger i forskellige rammer og arrangementer.

Er du Interesseret?

Synes du at jobbeskrivelsen lyder spændende, håber vi at du vil søge stillingen ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til os på 86811055 eller kontakte Morten Thomsen via email på morten.thomsen@arepa.com
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »