At arbejde hos AREPA

Er du klar til at være den person som hjælper en virksomhed med at komme hurtigt i gang igen efter en skade, og derved gøre en afgørende forskel for dine kunder dagligt?

Hos AREPA arbejder vi for nogle af de mest interessante virksomheder i verden, og vores arbejdsområder er både spændende og udfordrende. Vi leder løbende og på tværs af discipliner og faggrænser efter erfarne og professionelle medarbejdere, som søger faglige udviklingsmuligheder samt et tempofyldt miljø.


Teknikere søges

Karlslunde og Silkeborg

AREPA Danmark A/S søger en dygtig tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund. Læs mere ved at klikke på pilene til højre. Vi søger en tekniker til henholdsvis Karlslunde og Silkeborg.
»

Hos AREPA Danmark A/S søger vi en dygtig vagt-tekniker med el-teknisk eller mekanisk baggrund.
Du skal være typen, der finder tekniske udfordringer spændende, og med en løsningsorienteret tilgang til meget varierende arbejdsopgaver. AREPA har et beredskab, hvor vi kaldes ud til tekniske skader, og hvor vores første opgave er at udføre skadestop og hernæst være med til at identificere samt implementere en løsning.

Løsninger involverer ofte rensning af teknisk udstyr efter f.eks. brand og vandskader, og vi ser stor variation i dag til dag opgaver, fra stort til småt.

Det er vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet. Du kan tage ansvar og lede både mindre opgaver selv, samt arbejde med mindre projektteams af teknikere, så alle er motiverede og I sammen kan skabe gode resultater og løsninger.

En central del af dine arbejdsopgaver vil består i på lige vilkår med andre teknikere i teamet at indgå i en vagtordning med ca. 8-10 årlige vagter af en uges varighed.

Jobbet passer godt til dig hvis du:
- motiveres af tekniske udfordringer, også hvor udstyr er brand- eller vandskadet
- er en god praktiker der kan styre et team af teknikere
- er en proaktiv problemløser
- er alsidig, fleksibel og arbejder godt både alene, i mindre samt større teams
- kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
- er en stærk og motiverende personlighed
- trives med varierende arbejdstider

En vigtig del af AREPAs arbejde består af renovering af teknisk udstyr. Det involverer helt grundlæggende vask og rens m.m. med egne udviklede metoder og faste procedurer. Arbejdet kan foregår i vores egne centre eller på kunde lokationer, som f.eks. i motorrum på skibe, i produktionsfaciliteter, varierende industri, butikker, restaurationsbranchen osv.

Faglige kompetencer:
Din baggrund kan være mangeartet, men elektriker, mekaniker, maskinarbejder, smed, industrielektriker eller lignende vil være optimalt. Er du ufaglært men med teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på, og med praktisk erfaring inden for området, hører vi også gerne fra dig.

Det er uanset vigtigt, at din tekniske indsigt er bred, da du kommer til at beskæftige dig med et varierende udsnit af produkter og brancher.


Dynamisk personprofil:

Som kollega i en teknisk skadeservicevirksomhed er det af afgørende betydning, at du har pionerånd. Du er allerede dygtig på dit område og ønsker løbende at videreudvikle dine kompetencer. Dit fokus ligger på faglighed, kvalitet og sikkerhed, og dit engagement gør, at du er selvmotiverende og tager udfordringer op. Også dem, som ikke umiddelbart hører til dit speciale.


Hvad tilbyder AREPA Danmark dig af udfordringer?
Hos AREPA lægger vi vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 15 i Karlslunde), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA.

Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt. Da AREPA arbejder i hele verden vil rejseaktivitet som nævnt være en naturlig del af jobbet.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer, og den faste vagt-turnus ordning kompenseres ud over den aftalte faste lønpakke. Herudover indgår du i virksomhedens sundheds- og pensionsordning.

Vi søger teknikere til henholdsvis:


- Karlslunde - AREPA Danmark A/S, Metalgangen 15, 2690 Karlslunde.

- Silkeborg - AREPA Danmark A/S, Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg

Er du Interesseret?
Synes du at jobbeskrivelsen lyder spændende, håber vi at du vil søge stillingen ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link. Ansøgningsfristen for stillingen er 24. juni 2022, men vi forventer at tage kandidater ind til samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os på 8681 1055 eller kontakte os via e-mail:

Karlslunde: Martin på martin.hammer@arepa.com 
Silkeborg: Marianne på marianne.kjeldsen@arepa.com 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »