At arbejde hos AREPA

Er du klar til at være den person som hjælper en virksomhed med at komme hurtigt i gang igen efter en skade, og derved gøre en afgørende forskel for dine kunder dagligt?

Hos AREPA arbejder vi for nogle af de mest interessante virksomheder i verden, og vores arbejdsområder er både spændende og udfordrende. Vi leder løbende og på tværs af discipliner og faggrænser efter erfarne og professionelle medarbejdere, som søger faglige udviklingsmuligheder samt et tempofyldt miljø.


Teknikere søges

Karlslunde og Silkeborg

AREPA Danmark A/S søger en dygtig tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund. Læs mere ved at klikke på pilene til højre. Vi søger en tekniker til henholdsvis Karlslunde og Silkeborg.
»

Hos AREPA Danmark A/S søger vi en dygtig vagt-tekniker med el-teknisk eller mekanisk baggrund.
Du skal være typen, der finder tekniske udfordringer spændende, og med en løsningsorienteret tilgang til meget varierende arbejdsopgaver. AREPA har et beredskab, hvor vi kaldes ud til tekniske skader, og hvor vores første opgave er at udføre skadestop og hernæst være med til at identificere samt implementere en løsning.

Løsninger involverer ofte rensning af teknisk udstyr efter f.eks. brand og vandskader, og vi ser stor variation i dag til dag opgaver, fra stort til småt.

Det er vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet. Du kan tage ansvar og lede både mindre opgaver selv, samt arbejde med mindre projektteams af teknikere, så alle er motiverede og I sammen kan skabe gode resultater og løsninger.

En central del af dine arbejdsopgaver vil består i på lige vilkår med andre teknikere i teamet at indgå i en vagtordning med ca. 8-10 årlige vagter af en uges varighed.

Jobbet passer godt til dig hvis du:
- motiveres af tekniske udfordringer, også hvor udstyr er brand- eller vandskadet
- er en god praktiker der kan styre et team af teknikere
- er en proaktiv problemløser
- er alsidig, fleksibel og arbejder godt både alene, i mindre samt større teams
- kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
- er en stærk og motiverende personlighed
- trives med varierende arbejdstider

En vigtig del af AREPAs arbejde består af renovering af teknisk udstyr. Det involverer helt grundlæggende vask og rens m.m. med egne udviklede metoder og faste procedurer. Arbejdet kan foregår i vores egne centre eller på kunde lokationer, som f.eks. i motorrum på skibe, i produktionsfaciliteter, varierende industri, butikker, restaurationsbranchen osv.

Faglige kompetencer:
Din baggrund kan være mangeartet, men elektriker, mekaniker, maskinarbejder, smed, industrielektriker eller lignende vil være optimalt. Er du ufaglært men med teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på, og med praktisk erfaring inden for området, hører vi også gerne fra dig.

Det er uanset vigtigt, at din tekniske indsigt er bred, da du kommer til at beskæftige dig med et varierende udsnit af produkter og brancher.


Dynamisk personprofil:

Som kollega i en teknisk skadeservicevirksomhed er det af afgørende betydning, at du har pionerånd. Du er allerede dygtig på dit område og ønsker løbende at videreudvikle dine kompetencer. Dit fokus ligger på faglighed, kvalitet og sikkerhed, og dit engagement gør, at du er selvmotiverende og tager udfordringer op. Også dem, som ikke umiddelbart hører til dit speciale.


Hvad tilbyder AREPA Danmark dig af udfordringer?
Hos AREPA lægger vi vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 15 i Karlslunde), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA.

Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt. Da AREPA arbejder i hele verden vil rejseaktivitet som nævnt være en naturlig del af jobbet.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer, og den faste vagt-turnus ordning kompenseres ud over den aftalte faste lønpakke. Herudover indgår du i virksomhedens sundheds- og pensionsordning.

Vi søger teknikere til henholdsvis:


- Karlslunde - AREPA Danmark A/S, Metalgangen 15, 2690 Karlslunde.

- Silkeborg - AREPA Danmark A/S, Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg

Er du Interesseret?
Synes du at jobbeskrivelsen lyder spændende, håber vi at du vil søge stillingen ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link. Ansøgningsfristen for stillingen er 7. august 2022, og vi forventer at afholde samtaler i de første uger af august 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os på 8681 1055 eller kontakte os via e-mail:

Karlslunde: Martin på martin.hammer@arepa.com 
Silkeborg: Marianne på marianne.kjeldsen@arepa.com Økonomiassistent

Silkeborg

Leder du efter en spændende ny mulighed i en global organisation? Så leder vi hos AREPA efter en økonomiassistent til at slutte sig til vores økonomiteam og være en del af virksomhedens spændende fremtidsplaner!
»

Til bogholderiet i AREPA søger vi en alsidig økonomiassistent til en fast stilling, hvor du med fokus på debitorfunktionen bliver en del af vores økonomiteam på i alt 3 personer.

Du vil som AREPAs økonomiassistent skulle håndtere mange forskelligartede opgaver, hvor dine arbejdsområder vil inkludere:

 • Debitorstyring herunder opfølgning på debitorers forfaldne udeståender
 • Gennemføre rykkerprocedurer
 • Bogføring af finansposteringer
 • Bogføring af omkostninger i vores interne sagssystem
 • Afstemning af Eurocard
 • Assistere med afstemninger, dokumentation og rapportering i forbindelse med månedsafslutning
 • Assistere med ugentlig KPI rapportering
 • Håndtere ad-hoc opgaver samt analyser

Du vil herudover være en del af receptionen og derfor inkluderer dette også arbejdsområder som at tage imod kunder i huset samt at besvare telefonopkald.

Jobbet passer godt til dig hvis du:

 • er alsidig og fleksibel
 • trives med at arbejde både alene og i mindre teams
 • kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
 • er en motiverende og serviceminded personlighed
 • er struktureret og detaljeorienteret

Faglige kompetencer:

I stillingen som økonomiassistent forventes det, at du har mindst 2-3 års erfaring med en stilling som økonomiassistent, revisortrainee eller en lignende rolle. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i en international virksomhed, og hvis du er flydende i engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Dog udføres det meste af opgaverne hos AREPA på dansk, og derved er flydende dansk er krav for at komme i betragtning til stillingen.

Vi forventer du er daglig bruger af MS Office, herunder erfaren bruger af Excel, vant til at deltage på online møder på f.eks. Teams, har stærke IT kundskaber generelt. Derudover vil et kendskab til økonomisystemet C5 vil være et plus.
Det er afgørende at du er serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Hvad tilbyder AREPA Danmark dig af udfordringer?

Hos AREPA lægger vi vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 35 i Silkeborg), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA.

Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt.
Du vil være med til at gøre en forskel og hjælpe vores kunder tilbage på benene i svære situationer efter skader. Bæredygtighed er en stor del af vores DNA, idet AREPA arbejder med redning af udstyr, og dermed altid er i fokus i vores dagligdag.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer, og du kommer til at indgå i AREPAs sundheds- og pensionsordning. Vi har desuden en meget aktiv personaleforening, der løbende sammensætter et spændende program til at mødes med kolleger i forskellige rammer og arrangementer.

Er du Interesseret?

Synes du at jobbeskrivelsen lyder spændende, håber vi at du vil søge stillingen ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link. Ansøgningsfristen for stillingen er 31. juli 2022.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til os på 86811055 eller kontakte Morten Thomsen via email på morten.thomsen@arepa.com
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »