At arbejde hos AREPA

Er du klar til at være den person som hjælper en virksomhed med at komme hurtigt i gang igen efter en skade, og derved gøre en afgørende forskel for dine kunder dagligt?

Hos AREPA arbejder vi for nogle af de mest interessante virksomheder i verden, og vores arbejdsområder er både spændende og udfordrende. Vi leder løbende og på tværs af discipliner og faggrænser efter erfarne og professionelle medarbejdere, som søger faglige udviklingsmuligheder samt et tempofyldt miljø.


Økonomiassistent

Silkeborg

Leder du efter en spændende ny mulighed i en global organisation? Så leder vi hos AREPA efter en økonomiassistent til at slutte sig til vores økonomiteam og være en del af virksomhedens spændende fremtidsplaner!
»

Til bogholderiet i AREPA søger vi en alsidig økonomiassistent til en fast stilling, hvor du med fokus på debitorfunktionen bliver en del af vores økonomiteam på i alt 3 personer.

Du vil som AREPAs økonomiassistent skulle håndtere mange forskelligartede opgaver, hvor dine arbejdsområder vil inkludere:

 • Debitorstyring herunder opfølgning på debitorers forfaldne udeståender
 • Gennemføre rykkerprocedurer
 • Bogføring af finansposteringer og indbetalinger i banken
 • Bogføring af omkostninger i vores interne sagssystem
 • Afstemning af Eurocard/rejseafregninger
 • Assistere med afstemning, dokumentation og rapportering i forbindelse med månedsafslutning
 • Assistere med ugentlig KPI rapportering
 • Håndtere ad-hoc opgaver, herunder rapportering og analyser
 • Indberetning af offentlige statistikker

Du vil herudover være en del af receptionen og derfor inkluderer dette også arbejdsområder som at tage imod kunder i huset, besvare telefonopkald samt at være hverdagens ”blæksprutte”.

Jobbet passer godt til dig hvis du:

 • er alsidig og fleksibel
 • trives med at arbejde både alene og i mindre teams
 • kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
 • er en motiverende og serviceminded personlighed
 • er struktureret og detaljeorienteret

Faglige kompetencer:

I stillingen som økonomiassistent forventes det, at du har mindst 2-3 års erfaring med en stilling som økonomiassistent, revisortrainee eller en lignende rolle. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i en international virksomhed, og hvis du er flydende i engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Desuden vil kendskab til norsk og svensk tale og skrift blive vægtet højt, da vi har tæt samarbejde med de nordiske lande. Dog udføres det meste af opgaverne hos AREPA på dansk, og derved er flydende dansk er krav for at komme i betragtning til stillingen.

Vi forventer du er daglig bruger af MS Office, samt at du behersker Excel på et højt niveau, er vant til at deltage på online møder på f.eks. Teams, og har stærke IT kundskaber generelt. Derudover vil et kendskab til økonomisystemet C5 vil være et plus.
Det er afgørende at du er serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Hvad tilbyder AREPA Danmark dig af udfordringer?

Hos AREPA lægger vi vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 35 i Silkeborg), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA.

Du vil være med til at gøre en forskel og hjælpe vores kunder tilbage på benene i svære situationer efter skader. Bæredygtighed er en stor del af vores DNA, idet AREPA arbejder med redning af udstyr, og dermed altid er i fokus i vores dagligdag.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer, og du kommer til at indgå i AREPAs sundheds- og pensionsordning. Vi har desuden en meget aktiv personaleforening, der løbende sammensætter et spændende program til at mødes med kolleger i forskellige rammer og arrangementer, samt en kantine hvor der hver dag serveres varm mad.

Er du Interesseret?

Synes du at jobbeskrivelsen lyder spændende, håber vi at du vil søge stillingen ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til os på 86811055 eller kontakte Morten Thomsen via email på morten.thomsen@arepa.comSenior Projektleder

Silkeborg

AREPA søger en teknisk velfunderet senior projektleder til vores team, der arbejder inden for undersøgelse og analyse af tekniske skader.
»

Med titlen som senior projektleder får du, sammen med vores projektledere og vores tekniske direktør, ansvaret for undersøgelse og vurdering af tekniske skader af forskellig karakter. Din primære opgave vil dermed være at identificere løsninger, der kan bringe virksomheder tilbage i produktion igen.

Du vil have det overordnede ansvar for sager, samt rapportere til kunder i form af undersøgelsesresultater og mulige skadeløsninger. I den sammenhæng vil du kunne bruge et stort internt netværk af kompetente projektledere, teknikere og specialister til at hjælpe dig. Du kommer derudover til at samarbejde med dine kolleger om at sætte det bedste team, samt lede medarbejdere og eksterne leverandører på opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor:

 • Besigtigelse, vurdering, rapportering samt tilbudsgivning på opgaver.
 • Undersøgelse og værdisætning af teknisk udstyr.
 • Ledelse, deltagelse og sparring på sager, herunder ved reparation, renovering, opsætning og test af teknisk udstyr.
 • Opdyrkning og vedligehold af relationer til AREPA samarbejdspartnere og kunder.
 • Identifikation af potentielle salgsmuligheder inden for de primære arbejdsområder.
 • Del af vagtordning med planlagt ansvar for vagt hver 6.-8. uge og med tilhørende vagttillæg.
 • Rejseaktivitet i forhold til besigtigelse og visitationer af skadehændelser primært i Danmark, men Norden også en mulighed.

Stillingen refererer til Executive Director for AREPA Danmark.

Om dig

 • Du er teknisk velfunderet og har teknisk indsigt i el-teknik, maskinteknik eller lignende.
 • Du ser tekniske problemstillinger som en spændende udfordring.
 • Du besidder gode analytiske evner.
 • Du har et godt overblik selv i travle perioder.
 • Du arbejder struktureret og effektivt.
 • Du trives i dialogen imellem mange interessenter og har evnen til at skabe god kontakt til andre.
 • Du har stærke kompetencer i skrift og tale på dansk og engelsk.

Din baggrund

Din baggrund kan være mangeartet, men vigtigt er det, at du har arbejdet med teknik. Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være ingeniør, maskinmester el. lign.

Det vil være en fordel, at du har arbejdet med tekniske problemstillinger. Det er vigtigt, at din tekniske indsigt er forholdsvis bred, og at du har erfaring med enten el-teknik, mekanik, automation, maskinteknik el. lign. 

Du er dygtig på dit område og ønsker løbende at videreudvikle dine kompetencer. Dit fokus ligger på faglighed og kvalitet, og dit engagement gør, at du er selvmotiverende og tager udfordringer op – også de udfordringer, som falder uden for dit speciale.

Foruden din tekniske faglighed lægges der stor vægt på dine evner til at formidle analyser og vurderinger. Da du skal kommunikere med flere interessentgrupper, er det vigtigt, du besidder evnerne til at kunne argumentere for og forsvare dine vurderinger overfor mange forskellige persontyper.

At arbejde hos AREPA Danmark

AREPA er en spændende global virksomhed der arbejder inden for et bredt spænd i teknisk skadeservice. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan (heraf 35 i Silkeborg), og på verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland, samt USA. Vi udgør tilsammen et samlet AREPA team med speciale i at redde teknisk udstyr efter hændelser, såsom brand- og vandskader.

Læs mere om AREPA her: https://www.arepa.dk/om-os/

Arbejdssted er hos AREPA Danmark A/S, Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg. Herfra dækkes hovedsageligt opgaver i Jylland og på Fyn.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Marianne Kjeldsen, Executive Director hos AREPA Danmark, på marianne.kjeldsen@arepa.com for yderligere information omkring stillingen.

Kandidater vil blive inviteret til samtale løbende.

Du søger stillingen som senior projektleder hos AREPA ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link.Faglært tekniker

Silkeborg

Er du fagligt stærk både mekanisk og el-teknisk? Stortrives du med at servicere kunder og med en alsidig hverdag? Så er det dig, vi søger til vores tekniske skadeserviceafdeling i Silkeborg!
»

Hos AREPA søger vi en dygtig og engageret tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund til at servicere vores kunder i indland og udland. Som ny medarbejder skal du være forberedt på en grundig oplæring (sidemandsoplæring) og være fleksibel i en spændende, uforudsigelig og akut hverdag.

Du bliver en del af et dynamisk team, der opstarter, servicerer, vedligeholder og reparerer teknisk udstyr efter skader forårsaget af blandt andet brand- eller vandskader.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Et uformelt arbejdsmiljø
 • At kollegaer og kunder stiller krav til dine kompetencer
 • At du vil blive behandlet med respekt

Vi forventer af dig:

 • Du har praktisk erfaring og er teknisk velfunderet
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
 • Du har en positiv og selvstændig tilgang til opgaverne
 • Du skal forvente en del rejseaktivitet med op mod 50-100 rejsedage per år
 • Du vil på sigt komme til at rapportere skriftligt og mundtligt både internt og eksternt
 • Det vil ses som en fordel, hvis du har gode engelsk sprogkundskaber

Din baggrund kan være mangeartet, men mekaniker, maskinarbejder, smed, industrielektriker eller lignende vil være optimalt. Er du ufaglært, men med teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på og med praktisk erfaring inden for området, hører vi også gerne fra dig.

På sigt vil en af dine arbejdsopgaver bestå i at indgå i en vagtordning ca. hver anden måned på lige vilkår med andre teknikere i teamet.

At arbejde hos AREPA Danmark:

AREPA er en spændende global virksomhed, der arbejder inden for et bredt spænd i teknisk skadeservice. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan, heraf 35 i Silkeborg. På verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland samt USA.

Læs mere om AREPA her: https://www.arepa.dk/om-os/

Vi lægger hos AREPA vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt. Da AREPA arbejder i hele verden, vil rejseaktivitet som nævnt være en naturlig del af jobbet.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer. Den faste vagt-turnusordning, som du vil indgå i på sigt, kompenseres ud over den aftalte faste lønpakke. Herudover indgår du i virksomhedens sundheds- og pensionsordning.

Arbejdssted er hos AREPA Danmark A/S, Mads Clausens Vej 12, 8600 Silkeborg. Herfra dækkes hovedsageligt opgaver i Jylland og på Fyn.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Marianne Kjeldsen, Executive Director hos AREPA Danmark, på marianne.kjeldsen@arepa.com for yderligere information omkring stillingen.

Ansøgningsfrist er d. 20. februar 2023. Kandidater vil blive inviteret til samtale løbende.

Du søger stillingen som tekniker hos AREPA ved at sende din ansøgning og CV gennem nedenstående link.Faglært Tekniker

Karlslunde

Er du fagligt stærk både mekanisk og el-teknisk? Stortrives du med at servicere kunder og med en alsidig hverdag? Så er det dig, vi søger til vores tekniske skadeserviceafdeling i Karlslunde!
»

Hos AREPA søger vi en dygtig og engageret tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund til at servicere vores kunder i indland og udland. Som ny medarbejder skal du være forberedt på en grundig oplæring (sidemandsoplæring) og være fleksibel i en spændende, uforudsigelig og akut hverdag.

Du bliver en del af et dynamisk team, der opstarter, servicerer, vedligeholder og reparerer teknisk udstyr efter skader forårsaget af blandt andet brand- eller vandskader.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Et uformelt arbejdsmiljø
 • At kollegaer og kunder stiller krav til dine kompetencer
 • At du vil blive behandlet med respekt

Vi forventer af dig:

 • Du har praktisk erfaring og er teknisk velfunderet
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
 • Du har en positiv og selvstændig tilgang til opgaverne
 • Du skal forvente en del rejseaktivitet med op mod 50-100 rejsedage per år
 • Du vil på sigt komme til at rapportere skriftligt og mundtligt både internt og eksternt
 • Det vil ses som en fordel, hvis du har gode engelsk sprogkundskaber

Din baggrund kan være mangeartet, men mekaniker, maskinarbejder, smed, industrielektriker eller lignende vil være optimalt. Er du ufaglært, men med teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på og med praktisk erfaring inden for området, hører vi også gerne fra dig.

På sigt vil en af dine arbejdsopgaver bestå i at indgå i en vagtordning ca. hver anden måned på lige vilkår med andre teknikere i teamet.

At arbejde hos AREPA Danmark:

AREPA er en spændende global virksomhed, der arbejder inden for et bredt spænd i teknisk skadeservice. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan, heraf 15 i Karlslunde. På verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland samt USA.

Læs mere om AREPA her: https://www.arepa.dk/om-os/

Vi lægger hos AREPA vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt. Da AREPA arbejder i hele verden, vil rejseaktivitet som nævnt være en naturlig del af jobbet.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer. Den faste vagt-turnusordning, som du vil indgå i på sigt, kompenseres ud over den aftalte faste lønpakke. Herudover indgår du i virksomhedens sundheds- og pensionsordning.

Arbejdssted er hos AREPA Danmark A/S, Metalgangen 15, 2690 Karlslunde. Herfra dækkes hovedsageligt opgaver på Sjælland.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Martin Hammer, Senior Project Manager and Department Head, på martin.hammer@arepa.com for yderligere information omkring stillingen.

Ansøgningsfrist er d. 20. marts 2023. Kandidater vil blive inviteret til samtale løbende.

Du søger stillingen som tekniker hos AREPA ved at sende din ansøgning og dit CV gennem nedenstående link.Projektsekretær og alsidig medarbejder

Karlslunde

Vi søger en selvstændig og alsidig medarbejder til at hjælpe med vores projektsupport og forefaldne opgaver i huset.
»

Som projektsekretær vil du have ansvaret for at holde mange bolde i luften, være fleksibel og serviceminded.
De primære opgaver består i at yde projektsupport til henholdsvis AREPA Danmark og Envista Danmark i vores afdeling i Karlslunde.

Dette inkluderer:

Projektsupport

Du vil være ansvarlig for at hjælpe med planlægning, koordinering og dokumentation af projekter.

Det kan omfatte opgaver såsom opdatering af projektinformation i interne og eksterne systemer, opfølgning på tidsplaner og økonomi, samt koordinering med interne og eksterne interessenter.

Du bliver en del af projektsekretariatet, der hjælper til med rapportskrivning, tilbudsgivning og generel support til vores projektledere.

Telefon og kundekontakt

Du vil være den første point-of-contact for kunder og besøgende.

Opgaverne vil inkludere besvarelse af telefonopkald og e-mails samt booking af møder og aftaler.

Forefaldne opgaver i huset

Du vil hjælpe med en bred vifte af opgaver i huset, herunder diverse kontorarbejde, koordinering af leverancer og andre ad hoc-opgaver.

Opstart og afslutning af projekter

Du vil hjælpe med opstart og afslutning af projekter, herunder koordinering med interne og eksterne interessenter.

Vi søger en person, der har:

 • Erfaring med projektsupport, sekretæropgaver eller en lignende rolle
 • Gode skriftlige danskfærdigheder og en høj grad af detaljeorientering
 • En serviceorienteret og fleksibel tilgang til arbejde
 • Evnen til at arbejde selvstændigt, samt evnen til at samarbejde med andre
 • En positiv og proaktiv tilgang til arbejdet, med en evne til at håndtere flere opgaver samtidigt.

Mødetid og adresse:

Mødetid er mandag til torsdag 8.00 til 15.00 og fredag 8.00 til 14.30.

At arbejde hos AREPA Danmark:

AREPA er en spændende global virksomhed, der arbejder inden for et bredt spænd i teknisk skadeservice. I alt vil du få 50 dygtige kollegaer på landsplan, heraf 15 i Karlslunde. På verdensplan er AREPA en del af en større familie på omkring 500 medarbejdere hovedsageligt i Danmark, Sverige, Holland samt USA.

Læs mere om AREPA her: https://www.arepa.dk/om-os/

Vi lægger hos AREPA vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos os. Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt.

Generelt tilbydes løn efter kvalifikationer. Herudover indgår du i virksomhedens sundheds- og pensionsordning.

Arbejdssted er hos AREPA Danmark A/S, Metalgangen 15, 2690 Karlslunde.

Du er velkommen til at kontakte Martin Hammer, Senior Project Manager and Department Head, på martin.hammer@arepa.com for yderligere information omkring stillingen.

Ansøgningsfrist er ultimo marts 2023. Kandidater vil blive inviteret til samtale løbende.

Du søger stillingen som projektsekretær hos AREPA ved at sende din ansøgning og dit CV gennem nedenstående link.
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »