Tjenester

Når uheld eller uventede hændelser påvirker forretningskritisk udstyr, har du brug hjælp fra det rigtige team af eksperter.

I mere end fyrre år har AREPA været førende i verden inden for renovering af udstyr og retablering. Driftsafbrydelser, tabt produktivitet og reducerede indtægtsmuligheder er blot nogle få af de risici, som en virksomhed står over for, når vigtigt udstyr er blevet beskadiget - uheld kan ikke forhindres, men med den rigtige partner kan de håndteres strategisk og fagligt. AREPA kan genskabe tilliden til dit udstyr.


Rensning Icon

Rensning

AREPAs udstyrsspecialister får forretningskritisk udstyr i drift igen så hurtigt som muligt efter en hændelse.

 
Bevarelse og stabilisering Icon

Bevarelse og stabilisering

AREPA er førende i branchen inden for restaurering af udstyr, og vi benytter den nyeste teknologi og egne kemikalier, der er udviklet i løbet af de sidste 25 år, for at kunne levere genopretning på højeste niveau.

 
Nødberedskab Icon

Nødberedskab

AREPAs nødberedskab i tilfælde af uheld er det bedste i branchen.

 
Renhedstest på vores laboratorium Icon

Renhedstest på vores laboratorium

Efter en brand kan støvpartikler forveksles med røg, sod og silt. En hurtig videnskabelig analyse af udstyret sikrer, at kun de genstande, hvor der er risiko for potentielt skadelig ætsende forurening, bliver renset og renoveret.

 
Reparation og re-certificering Icon

Reparation og re-certificering

AREPA leverer en fuldt dækkende løsning som en del af alle genopretningsprojekter. Vi står ikke kun for den professionelle rensning af udstyret, vi tager os også af projektstyringen og alle aspekter af den resterende genopretningsproces.

 
Garanti Icon

Garanti

AREPA samarbejder med "Original Equipment Manufacturers" (OEMs) for at genoptage produktionen herunder implementere nye garanti- og serviceordninger.

 
Forebyggende vedligehold Icon

Forebyggende vedligehold

Effektiv vedligeholdelse og service af forretningskritisk udstyr er afgørende for alle interessenter. Virksomheder udfører forebyggende vedligeholdelse for at øge produktiviteten, pålideligheden og den samlede levetid for maskinen eller udstyret.

 

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »