Bevarelse og stabilisering

Preservation
Forskning inden for branchen viser, at antallet af fejl på elektroniske og elektriske apparater, der har været udsat for sulfater, klorider og andre forurenende stoffer, stiger eksponentielt i forhold til forureningsniveauet.* 

Korrekt rensning med hurtig og grundig bevarelse og stabilisering af udstyret.

Tiden er afgørende ved bevarelse og stabilisering af udstyr. Minutter og timer kan være afgørende for udstyrets fremtidige pålidelighed, og man skal være opmærksom på de unikke egenskaber ved forretningskritisk elektronisk og elektrisk udstyr. Der findes enkle foranstaltninger, som er effektive metoder til bevaring, og de er vigtige at være opmærksom på: f.eks. ikke at sætte strøm til forurenet udstyr, før det anses for sikkert at tænde for det, at installere affugtere for at reducere fugt og stabilisere miljøet og at anvende beskyttelsesmidler til metal, der er beregnet til at standse eller bremse korrosion.

AREPA er førende i branchen inden for restaurering af udstyr, og vi benytter den nyeste teknologi og egne kemikalier, der er udviklet i løbet af de sidste 25 år, for at kunne levere genopretning på højeste niveau. Derudover har AREPA det største antal fuldtidsansatte teknikere i branchen, heriblandt eksperter med en gennemsnitlig erfaring på over 10 år inden for renovering af udstyr.

Vi har udført hundredvis af projekter med bevarelse og stabilisering af udstyr for mange forskellige kunder, fra store private virksomheder, statslige og lokale myndigheder, universiteter og folkeskoler, til fremstillingsvirksomheder, videnskabelige laboratorier, energiselskaber og hospitaler. Med effektive metoder til bevarelse og stabilisering af udstyr har vi sparet vores kunder for store udgifter i forbindelse med udskiftning af udstyr, nedetid og indtægtstab, samtidig med at de kan fokusere på deres kunderelationer.

 

*Hughes Associates, Inc. “Fire Effects on Electrical and Electronic Equipment”, United States Department of Energy Office of Environmental Management Office of Defense Programs, 1996.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »