Bevarelse og stabilisering

Preservation
Forskning inden for branchen viser, at antallet af fejl på elektroniske og elektriske apparater, der har været udsat for sulfater, klorider og andre forurenende stoffer, stiger eksponentielt i forhold til forureningsniveauet.* 

Korrekt rensning med hurtig og grundig bevarelse og stabilisering af udstyret.

Tiden er afgørende ved bevarelse og stabilisering af udstyr. Minutter og timer kan være afgørende for udstyrets fremtidige pålidelighed, og man skal være opmærksom på de unikke egenskaber ved forretningskritisk elektronisk og elektrisk udstyr. Der findes enkle foranstaltninger, som er effektive metoder til bevaring, og de er vigtige at være opmærksom på: f.eks. ikke at sætte strøm til forurenet udstyr, før det anses for sikkert at tænde for det, at installere affugtere for at reducere fugt og stabilisere miljøet og at anvende beskyttelsesmidler til metal, der er beregnet til at standse eller bremse korrosion.

AREPA er førende i branchen inden for restaurering af udstyr, og vi benytter den nyeste teknologi og egne kemikalier, der er udviklet i løbet af de sidste 25 år, for at kunne levere genopretning på højeste niveau. Derudover har AREPA det største antal fuldtidsansatte teknikere i branchen, heriblandt eksperter med en gennemsnitlig erfaring på over 10 år inden for renovering af udstyr.

Vi har udført hundredvis af projekter med bevarelse og stabilisering af udstyr for mange forskellige kunder, fra store private virksomheder, statslige og lokale myndigheder, universiteter og folkeskoler, til fremstillingsvirksomheder, videnskabelige laboratorier, energiselskaber og hospitaler. Med effektive metoder til bevarelse og stabilisering af udstyr har vi sparet vores kunder for store udgifter i forbindelse med udskiftning af udstyr, nedetid og indtægtstab, samtidig med at de kan fokusere på deres kunderelationer.

 

*Hughes Associates, Inc. “Fire Effects on Electrical and Electronic Equipment”, United States Department of Energy Office of Environmental Management Office of Defense Programs, 1996.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »