Firmaets historie

Company History Industrial Building
AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og ekspanderede hurtigt i udlandet. I disse år vi har betjent firmaer i mere end 60 lande.

I 2005 overtog AREPAs hollandske afdeling Inspexx, en velrenommeret uafhængig specialist inden for elektrisk sikkerhed. Fem år senere blev KSN overtaget, og i 2012 fulgte Argus Training & Inspectie. Alle aktiviteter blev integreret, og i dag fungerer de under AREPA Inspexx navnet. I dag leverer AREPA Inspexx det hollandske marked inspektions-, konsulent- og træningstjenester på elektriske installationer, værktøj og maskiner.

I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand, materialer, cyber og teknik. Via overtagelsen kunne Envista udvide deres nuværende renoveringsfirma i USA, TekPro Global, med AREPAs europæiske afdelinger. Et år senere stoppede man med at benytte navnet TekPro Global, og afdelingerne i USA blev en del af AREPA.

I dag har AREPA ca. 200 medarbejdere fordelt på 25 forskellige afdelinger i Europa og USA. Selvom vi har eksisteret i næsten 40 år, er vi stadig en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen og i verden.

Læs mere om de dygtige mennesker, der arbejder i AREPA.

Læs mere om vores afdelinger.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »