Firmaets historie

Company History Industrial Building
AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har senere etableret afdelinger i en række lande, herunder Sverige, Holland, Tyskland, Norge, og Frankrig.

I 2005 overtog AREPAs hollandske afdeling Inspexx, som er en velrenommeret uafhængig specialist inden for elektrisk sikkerhed med fokus på inspektion af installationer, værktøj og maskiner. En afdeling af Inspexx, AREPA Argus, leverer uddannelse og rådgivning inden for elektrisk sikkerhed og sikkerhed på arbejdspladsen i henhold til NEN1010 og NEN3140 standarderne.

Fem år senere overtog AREPA Inspexx inspektionsfirmaet Quality Service Netherlands (KSN), der ligger i det nordlige Holland. Alle aktiviteter er blevet integreret og udføres i dag under AREPA-navnet.

I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. Via overtagelsen kunne Envista udvide deres nuværende renoveringsfirma i USA, TekPro Global, med AREPAs europæiske afdelinger. Et år senere stoppede man med at benytte navnet TekPro Global, og afdelingerne i USA blev en del af AREPA.

I dag har AREPA mere end 200 medarbejdere fordelt på 25 forskellige afdelinger i Europa og USA. Vi har betjent firmaer i mere end 60 lande. Selvom vi har eksisteret i næsten 40 år, er vi stadig en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen og i verden.

Læs mere om de dygtige mennesker, der arbejder i AREPA.

Læs mere om vores afdelinger.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »