Brand og sod

Brandschade herstel AREPA heeft de expertise
Efter en brand kan de kemikalier, der er tilbage, påvirke elektrisk, elektronisk og mekanisk udstyr.

Virkningerne af denne forurening, der ofte kaldes sekundær skade, kan variere afhængig af den pågældende type kemiske eller forurenende stoffer, mængden eller koncentrationen af ??hvert enkelt stof, de miljømæssige betingelser samt udstyrstypen og de materialer, der er benyttet ved fremstillingen af ??udstyret.

Den type forurening, der findes på udstyret, afhænger af de materialer, der er brændt, den type vand, der blev brugt under brandbekæmpelse, eller kilden til de brændte materialer. Forureningsniveauet varierer afhængig af et utal af faktorer, f.eks.:

  • Placering af udstyret i forhold til brandens oprindelsessted og ventilation
  • Typen af udstyr: Visse typer udstyr er mere modtagelige over for hurtig nedbrydning end andre. Systemer med integrerede kredsløb lider f.eks. oftere uoprettelig skade end mindre følsomme mekaniske enheder
  • Temperatur- og fugtniveauer i skademiljøet.

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »