Rensning af udstyr

Decontamination Web
En typisk brand skaber over 1.000 giftige og ætsende gasser.

Efter brand eller vandskade kan kemikalier, der findes på udstyret, påvirke elektriske, elektroniske og mekaniske komponenter og udstyr. Virkningerne af kemisk forurening kan variere meget, afhængig af hvilken type kemisk eller forurenende stof, der er til stede, mængden eller koncentrationen af hvert enkelt stof, de miljømæssige vilkår på ulykkesstedet, typen af udstyr samt de materialer, der er anvendt ved produktionen af udstyret.

Genoprettelse af tilliden til jeres udstyr

AREPAs udstyrsspecialister får forretningskritisk udstyr i drift igen så hurtigt som muligt efter en hændelse. Alle opgaver er forskellige, og udstyr reagerer forskelligt på forurenende stoffer fra brand eller vand. Derfor arbejder vores team sammen med alle interessenter for at udvikle en tilpasset genopretningsplan, så driften kan genoptages hurtigt og omkostningseffektivt. Vi genopretter sikkerheden for virksomheder.

AREPA kan rense udstyr efter hændelser som:


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Seneste Nyt

Læs mere »