Gendannelse af datacentre

Data Centers

AREPA har med succes genoprettet tusindvis af dele af datacentre, der gør det muligt for virksomhederne at genoptage driften på kortere tid og med minimal systemintegration eller -afbrydelse. 

Vi hjælper både større virksomheder, der huser deres egne datacentre samt mindre firmaer, der bruger delte centre. Vi gendanner bl.a:

  • Servere
  • Computere
  • Netværkswitches
  • Datalagringskabinetter

Det omfatter også alle de elektriske komponenter, der understøtter dem, såsom elforsyning, nødstrømsforsyning (UPS), ventilations- og airconditionsystemer, brandbekæmpelsesudstyr og sikkerhedsovervågningsudstyr.

AREPA har mange års erfaring i reparation af IT og elektronik.

Hvis du vil tale med en AREPA-renoveringsspecialist om et uheld i et datacenter, er du velkommen til at kontakte os på +45 8681 1055. Vi har teams, der er standby døgnet rundt.

 

Læs hvordan vi hjalp et universitet med deres datacenter

 

I vore dage er datacentre de motorer, der holder de fleste virksomheder, institutioner og offentlige instanser i gang.

Når sådanne datacentre ikke fungerer, giver det en række forskellige udfordringer.

Den første tanke er at udskifte udstyret, men typisk er det kun en del af udstyret, der kræver reparation - ikke hele enheden. På grund af problemer med software- og hardwarekompatibilitet kan en unødvendig udskiftning af bestemte komponenter udløse en fuld opgradering, som kan blive endnu dyrere.

Hændelser i datacentre, f.eks. brand, stormskade, vandskade eller et fænomen, der kaldes ”zinc whiskers” (som kan forårsage kortslutning), kan være ganske ødelæggende. Kunder og forsikringstagere vil have svar, og en handlingsplan, så hurtigt som muligt.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »