Datacentre

Data Centers
I vore dage er datacentre de motorer, der holder de fleste virksomheder, institutioner og offentlige instanser i gang.

Når sådanne datacentre ikke fungerer, giver det en række forskellige udfordringer.

Den første tanke er at udskifte udstyret, men typisk er det kun en del af udstyret, der kræver reparation - ikke hele enheden. På grund af problemer med software- og hardwarekompatibilitet kan en unødvendig udskiftning af bestemte komponenter udløse en fuld opgradering, som kan blive endnu dyrere.

Hændelser i datacentre, f.eks. brand, stormskade, vandskade eller et fænomen, der kaldes ”zinc whiskers” (som kan forårsage kortslutning), kan være ganske ødelæggende. Kunder og forsikringstagere vil have svar, og en handlingsplan, så hurtigt som muligt.

Gendannelse af datacentre

AREPA har med succes genoprettet tusindvis af dele af datacentre, der gør det muligt for virksomhederne at genoptage driften på kortere tid og med minimal systemintegration eller -afbrydelse. 

I alt fra større virksomheder, der huser deres egne datacentre, til mindre firmaer, der bruger delte centre, kan avanceret udstyr som servere, computere, netværkswitches og datalagringskabinetter renses og gendannes. Det omfatter også alle de elektriske komponenter, der understøtter dem, såsom elforsyning, nødstrømsforsyning (UPS), ventilations- og airconditionsystemer, brandbekæmpelsesudstyr og sikkerhedsovervågningsudstyr.

AREPA har mange års erfaring i reparation af IT og elektronik. Lær mere.

Hvis du vil tale med en AREPA-renoveringsspecialist om et uheld i et datacenter, er du velkommen til at kontakte os på +1 224 406 9855. Vi har teams, der er standby døgnet rundt.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »