Forebyggende vedligehold

Preventief onderhoud
Effektiv vedligeholdelse og service af forretningskritisk udstyr er afgørende for alle interessenter.

Virksomheder udfører forebyggende vedligeholdelse for at øge produktiviteten, pålideligheden og den samlede levetid for maskinen eller udstyret.

Hos AREPA udfører vi forebyggende vedligeholdelse på alt teknisk udstyr. Vi er de eksperter, du har brug for, når vigtigt udstyr og systemer er beskadigede. Vi har stor erfaring med reparation og genopretning af teknisk udstyr efter skader, og det indebærer også rådgivning af virksomhedens personale angående fremgangsmåde i forhold til at vedligeholde udstyr og undgå fejl eller forældelse af udstyret. Vi tilbyder mange tjenester på dette område, og de kan tilpasses til enhver virksomheds behov. Alle AREPAs forebyggende vedligeholdelsestjenester indeholder som minimum en samlet vurdering og evaluering af udstyrets aktuelle tilstand samt forslag til forbedringer af udstyrets drift og ydeevne.

AREPAs udstyrseksperter har erfaring i at foretage evalueringer af forebyggende vedligeholdelse og komme med anbefalinger til udstyr f.eks.:

  • Forretningskritisk udstyr
  • El-skabe og kontrolpulte
  • Udstyr/systemer, der er udsat for miljø- eller produktionsrelaterede biprodukter (dvs. støv, fugt)
  • Procesudstyr
  • Serverrum

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »