Om os

Vores Værdier

Timing betyder alt for vores kunder, og derfor betyder det også alt for os.

Efter en hændelse er det yderst vigtigt for os, at vores kunder kan genoptage arbejdet . Hver dag der går kan være lig med uudnyttede indtjeningsmuligheder, nedgang i lagerbeholdningen, mangel på faciliteter og kapacitet eller afskedigede medarbejdere.

Vi har sparet vores kunder for hundreder af millioner kroner ved hurtigt at få deres forretning op at køre igen, reduceret nedetid samt udgifter til nyt udstyr. Hos AREPA er vi gode til at lytte til kunderne, så vi kan løse deres behov på den bedst mulige måde. Vi er stolte af, at vi er det firma, som mange vælger at vende sig til i nødens stund, og vi er klar over, at en sådan tillid ikke kun eksisterer under projektet, men også bagefter, når kunden har fået fred i sjælen og kan fortsætte deres forretning.


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »