Brochurer

Vores globale team består af kyndige, dygtige og erfarne eksperter, som leverer hurtige reaktioner på tværs af en række brancher, uanset hvor i verden renovering er påkrævet.


 

Få tilliden til dit udstyr tilbage

AREPA er en af verdens mest anerkendte virksomheder inden for skadeanalyse, skadestyring og renovering af teknisk udstyr. Vi specialiserer os i, at undersøge og vurdere, begrænse samt udbedre skader som er opstået grundet korrosion i teknisk og elektronisk udstyr og elektriske komponenter.

 

Building a Sustainable Future

Helping companies and people recover after catastrophic property losses is incredibly rewarding. Being able to reduce the impact on the environment by saving technical equipment further motivates our team and generates an immense sense of pride. In the future, we are committed to making sustainability a key part of our strategy so that we are able to support our clients and communities today, tomorrow and for years in the future.

 

Førende med redningsløsninger for vindenergi

For hver time en vindmølle står stille realiseres et markant tab I produktion og omsætning. Uanset om nedetiden er grundet brand, vand, kemisk forurening eller en anden miljømæssig årsag har AREPA mere end 35 års erfaring i, at yde hjælp til at foretage undersøgelser og vurderinger, følgeskade-begrænsning samt udbedre skader på vindmøller.

 

Forebyggende renovering af teknisk udstyr

Forebyggelse ved renovering af teknisk udstyr eller planlagt vedligeholdelse er en vigtig del af et professionel produktionsapparat. Effektiv vedligeholdelse og servicering af udstyr er af afgørende betydning for virksomheden og nødvendig for at minimere utilsigtede produktionsforstyrrelser, øge stabiliteten og maksimere udstyrets forventede levetid.

 

Marine & Offshore

For hver time en skib eller en offshore installation ikke er i drift realiseres et markant tab I produktion og omsætning. Hurtigt og målrettede foranstaltninger er derfor absolut nødvendige – både for at minimere det aktuelle tab af omsætning og for at mindske følgeskader der kan resultere i et endnu et driftstop, endnu større tab af omsætning og højere reparationsomkostninger på længere sigt.

 

Produktion

AREPAs ingeniører har mange års erfaring i at samarbejde med reparatører og installatører. Ligeledes har vi stor ekspertise i at arbejde med specialindustrier og maskiner hvor vi assisterer ejeren af udstyret ved skader som herved undgår omkostninger både fra en stejl indlæringskurve samt fra omkostningen til køb af nye maskiner.

 

Sundhedssektoren og Bio-videnskab

AREPA har håndteret medicinsk- og laboratorie-udstyr siden vi blev grundlagt. Vores erfarne ingeniører og teknikere, mange som komme fra den biomedicinske sektor, har aktivt arbejdet med skader fra hundredevis af hospitaler og forskningscentre.

 

Datacentre

I nutidens hurtige forretningsmiljøer er data centre motoren, som holder det fleste virksomheder, institutioner kørende. AREPA har, med stor succes, renoveret tusinder af hardware enheder fra data centres installationer og herved gjort det muligt for virksomheder, at få driften hurtigt i gang, omkostningseffektivt og med minimal system integration.

 

Akademiske institutioner

Akademiske institutioner og offentlige enheder er udsat for usikkerhed og andre udfordringer hver dag. AREPAs eksperter og teknikere har over 25 års erfaring med at tilbyde services inden for renovering at teknisk udstyr for universiteter samt for de forsikringsselskaber og jurister, der arbejder med dem.

 

Kommercielle køkkener og fødevare producerende udstyr

Skader på kommercielle køkkener og fødevare producerende udstyr udgør en klar udfordring for forsikringsselskaber, virksomhedsejere, hoteller, restaurationer, kasinoer, lufthavne og hospitaler. De har alle forretningskritisk fødevareudstyr og de er alle afhængige, at levere services til deres kunder.Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »