Væskekromatografi-test

HPLC

Under en brand dannes der tusindvis af ætsende gasser, og hver enkelt gasart medfører særlige typer kemiske biprodukter. Der kan opstå svovlsyre, salpetersyre, eddikesyre og myresyre, når en vilkårlig kombination af gummi, olier, kemikalier eller naturlige stoffer som træ brænder.

Ved vurdering af udstyr, der har været involveret i en brand, er det vigtigt at have fuldt kendskab til, hvilke forurenende stoffer der har påvirket udstyret og i hvilket omfang. AREPA kan udføre disse kritiske analyser i vores laboratorium med en HPLC-enhed (High Performance Liquid Chromatography).

Baseret på overfladetest af udstyret samt kemiske evalueringer fra vores HPLC-enhed, kan vi måle korrosionsniveauet og hjælpe kunden med at træffe de nødvendige foranstaltninger til bevarelse, stabilisering og i sidste ende retablering af udstyret.


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Contact Us


Det vi gør

AREPA er et af de førende firmaer i verden inden for skadeundersøgelse og renovering af udstyr. Vi har stået for projekter i over 60 lande i hele verden, og vores repræsentanter er på standby døgnet rundt for at minimere tids- og driftstab og sikre, at kundernes forretning kan fortsætte.

Kort fortalt, så beskæftiger AREPA nogle af verdens mest anerkendte branchespecialister inden for renovering af teknisk udstyr, der har været udsat for brand og korrosion, oversvømmelse, ekstremt vejr, salt og mug, oliespild, fysisk påvirkning samt støv og sod. Vi tilbyder nøglefærdige løsninger:


 

Vores områder

AREPA blev grundlagt i Silkeborg for næsten 40 år siden og har i dag afdelinger i Holland, Sverige og Storbritannien. I 2017 blev AREPA overtaget af Envista Forensics, som er et verdensomspændende rådgivningsfirma med speciale i undersøgelser af skader inden for bygning, brand,  materialer, cyber og teknik. AREPAs europæiske afdelinger blev lagt sammen med Envistas kendte renoveringsfirma, TekPro Global, i USA. Det betyder, at AREPA er en af de største og mest erfarne specialister i teknisk renovering i branchen.

For løbende at opretholde vores store kundetilfredshed og kontinuerligt forbedre vores kvalitetstjenester, er AREPA Danmark ISO 9001-certificeret af Lloyds Register.


 
"Det har været en stor fornøjelse og oplevelse, at arbejde med AREPA-teamet. De aktiviteter, der udføres af AREPA, hjalp Honda Motor frabrikken til hurtigt at genoptage driften. Jeg vil varmt anbefale dem til ethvert selskab, der kræver en hurtig og professionel skadeindsats."
Andrew Silver, Maskinfabrikschef

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »