Webinarer og Seminarer

Vores webinarer henvender sig til professionelle inden for forsikringsskader og risiko og afholdes af en af vores senioreksperter. Webinarer afdækker nogle af nutidens mest presserende spørgsmål og emner. For deltagelse behøver deltagerne kun en computer, da alle kurser, der tilbydes, er VOIP. Undervisningen starter kl 10:00 CT./4 p.m. GMT +1.

Hvis du er interesseret i at deltage i et af vores Webinarer, så send os en e-mail på webinars@arepa.com.


Webinars

Tekniske Renovering i komplekse miljøer
11-09-2019 Webinar
16:00 CET – 17:00 CET

Lær de grundlæggende principper for at renovere udstyr for at begrænse følgeskader og herved minimere nedetid. Lær fra case studier, som beskriver udstyrsforringelse og forstå, hvordan man håndterer krav i forbindelse med skade på kommercielt udstyr i komplekse miljøer og de muligheder der eksisterer for at bringe udstyret tilbage til dets oprindelige stand.

Registrering »
The New Frontier: Renovering af udstyr og den nordamerikanske vindkraftindustri
11-12-2019 Webinar
16:00 CET – 17:00 CET

Formålet med dette kursus er at uddanne fagfolk inden for skadesforsikring, ejere og OEM'er, på renovering af vindmølleudstyr efter termiske hændelser, påvirkninger fra sod, støv, olieudslip og kølevæske. Vores eksperter vil diskutere de forskellige typer hændelser relateret til vindmølle skader samt gennemgå dekontaminering processen. Dette webinar vil også i detaljere forklare hvordan man effektivt kan oprette en beredskabsplan der er skræddersyet til dit udstyr.

Registrering »

Klik på Demand


Se alt»


Seminars

Skade på medicinsk udstyr
Seminar


Medicinsk udstyr er oftest komplekst og sikkerhed for udstyrets funktionalitet er yderst kritisk ved anvendelse for alle parter. Når medicinsk udstyr er ude af drift, stiger drifttabet hurtigt. I løbet af dette kursus diskuterer vores eksperter den bedste praksis til afhjælpning af hændelser, der involverer forretningskritisk udstyr."

Kontakt os »
"Bliv ikke blæst væk" - Fejl i udstyr til Vindenergi
Seminar


Vindmøller er meget dyre og er bygget med komplekse elektriske og mekaniske systemer til kontinuerlig drift. Vindmøller er ofte placeret i barske miljøer og skal kunne modstå konstante virkninger fra ekstrem varme, ekstrem kulde, støv, havtåge, lyn, fugtighed og andre forurenende stoffer. Med de mange risici, som vindmøller står overfor, kan der forekomme alvorlige hændelser med brande, lysbuer og lynnedslag. Dette kan forårsage direkte tab eller følgeskader - også kendt som forurening. I dette seminar vil vi give et overblik over de fælles hændelser, der påvirker WTG, og give et bud på strategier og den bedste praksis for at øge produktiviteten samt mindske generne ved hændelser.

Kontakt os »
Hændelser på IT og telekommunikationsudstyr
Seminar


Computere, servere og kritiske kommunikationssystemer er afgørende for alt, hvad vi gør. Virksomheder og enkeltpersoner, som oplever tab eller hændelser i forretningskritisk IT eller telekommunikationsudstyr, kan blive udsat for katastrofale driftstop, tab af omsætning eller værre. I dette kursus dækker vi nogle scenarier, der påvirker IT / telekommunikationsudstyr, såsom brand og oversvømmelse. Vi giver deltagerne den bedste praksis til evaluering og afhjælpning af tab ved anvende det bedste renoveringsprincipper for kontamineret teknisk udstyr.

Kontakt os »

Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »

Seneste Nyt

Læs mere »