Peter Cupit slutter sig til AREPA Danmark som tekniker

Peter Cupit

AREPA, en førende global leverandør af teknisk udstyrsrenovering, vedligeholdelse og tekniske inspektioner, annoncerede i dag ansættelsen af Peter Cupit som tekniker i Silkeborg-afdelingen, Danmark.

Før han kom til AREPA, var Cupit automekaniker, hvilket øgede hans viden om at genkende og fejlfinde elektriske og mekaniske fejl.

Da han blev spurgt ind til Peter Cupits nyansættelse hos AREPA, sagde Mark Lerche, Nordic Regional Sales Manager, "Peter kommer med friske perspektiver og stiller spørgsmål om blinde vinkler, som vi, der har været her længere, måske har savnet. Udover hans gode humør, dedikation og iver efter at lære, har Peter allerede bidraget med forbedringsideer og kommercielle input til salgsafdelingen. Denne form for tværorganisatorisk tilgang og holdånd smitter af og vil skabe muligheder og inspirere os alle."

Med hensyn til sin nye rolle hos AREPA tilføjer Cupit: "Jeg er spændt på at være en del af AREPA-teamet givet det enorme potentiale, ikke kun for teknisk, men også for personlig vækst.”


Få den hjælp du har brug for

Læs mere om vores renoveringservice, vedligeholdelservice, beredskabsrådgivning og mere.

Kontakt »