Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Aktivskade - skadeanalyse og opgørelse

AREPA koncernen er en teknisk skadeservice organisation med speciale i at vurdere og genoprette alt fra elektronik og mekanik til produktionssystemer og IT infrastruktur efter skader.

AKTIVSKADE.dk er en afdeling i AREPA Danmark, som vurderer og opgør tekniske forsikringsskader.

AKTIVSKADE.dk er skridtet videre fra den traditionelle skadebehandling for forsikringsselskaber. Hele behandlingen foretages af teknisk kyndige koordinatorer, som sørger for, at hele processen, fra skaden sker, til løsningen er fundet, bliver smidig og gennemsigtig.

Når virksomheder oplever skader som f.eks. tyveri-, brand- eller vandskade, står de i en meget uvant situation. Processen med at finde ud af, hvad der skal gøres, hvad forsikringsselskabet dækker, og i det hele taget at få sat alle aktiviteterne i gang, er både tidskrævende og til tider svær.

Samtidig står man som virksomhed i en situation, hvor de dispositioner og aktiviteter, der er igangsat, bliver vurderet sent i forløbet og derfor kan medføre ekstra regninger og påføre virksomheden ekstra omkostninger. Måske fordi dispositionerne ikke er dækningsberettigede, fordi man har købt for dyrt ind i forhold til markedspris eller på grund af andre mere eller mindre irriterende og tidskrævende problemstillinger.

AKTIVSKADE.dk hindrer, at denne type situation opstår!

Danske forsikringsselskaber er klar over, at skader medfører stressede situationer. De er også klar over, at det er begrænset, hvor meget de kan hjælpe aktivt i skadesforløbet, grundet at skadebehandlere spænder meget vidt i deres behandling. Netop den realisation gør, at flere forsikringsselskaber har valgt at lade AKTIVSKADE.dk bistå med den tekniske og praktiske del af skadebehandlingen.

Når et forsikringsselskab anvender AKTIVSKADE.dk, gør de det fordi, de ønsker, at deres kunder skal have en proaktiv og konstruktiv service i forbindelse med skader. Det vil sige, at de hindrer, at kunder oplever situationer, hvor de føler sig alene med skaden og udbedringen.

AKTIVSKADE.dk skal ses som en udvidet og proaktiv service i forbindelse med behandling af skader, fordi forsikringsselskaberne ønsker det bedste for deres kunder.

AKTIVSKADE.dk arbejder tæt sammen med forsikringsselskabernes skadebehandlere, taksatorer og ingeniører. Det vigtigste er, at forsikringskunden får et serviceorgan, som kan hjælpe, rådgive og opgøre skaden, så den hurtigt og sikkert udbedres, og så virksomheden oplever situationen positivt.
 

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk
Google+